EN

Webinar studio Amsterdam huren

Een webinar organiseren in een professionele webinar studio in Amsterdam? Dat kan met Amcast Webinar Solution! Je bent welkom in onze prachtige webinar opnamestudio’s in hartje Amsterdam. We creëren de juiste setting en hebben alle apparatuur in huis voor een uitzending van hoge kwaliteit. Onze crew staat voor je klaar om te assisteren óf om desgewenst de gehele productie voor je uit handen te nemen. Wil je meer weten of direct een van onze webinar studio’s in Amsterdam huren? Bel dan naar 020 – 52 17 100 of mail naar info@desmet.tv.

Hoe kun je
een professionele
webinar organiseren?

Een webinar is dé manier om op een eenvoudige en laagdrempelige manier een groot publiek te bereiken. Het is natuurlijk belangrijk dat zo’n interactieve live-uitzending via internet professionaliteit uitstraalt en van hoge kwaliteit is. Dat doe je door je webinar goed in elkaar te zetten, in een studio op te nemen en professioneel te produceren. Bovendien is het erg waardevol om je publiek interactief te betrekken en om statistieken te verzamelen tijdens de uitzending. Bijvoorbeeld over het kijkgedrag en de kijkduur van je doelgroep. Dat levert een schat aan informatie of voor je marketingcommunicatie strategie en voor eventuele adverteerders. 


Direct overleggen over de mogelijkheden?

Bel 020 - 521 7100

Webinar studio
Amsterdam centrum

Vaak is het doel van je webinar al wel duidelijk: je hebt zelf ideeën over het onderwerp en de inhoud. Misschien wordt jouw webinar een online workshop, presentatie, talkshow of heeft kennisoverdracht de belangrijkste focus. Dat doel is in principe alles dat je nodig hebt. Want voor alle andere onderdelen van je webinar staat ons team voor je klaar! Wij nemen alle zorgen uit handen in onze webinar studio in Amsterdam centrum.

Hoe we dat doen?

We hebben maar liefst 4 professionele opnamestudio’s waar jij je productie kunt opnemen in een professionele setting. Alle high-end apparatuur is aanwezig. We kunnen de achtergrond aanpassen aan jouw wensen of je kunt gebruik maken van een standaard setting. En er staat een ervaren team voor je klaar dat kan helpen in alle fases van de productie.

Onze opnamestudio’s voor webinars en andere producties 


De 4 opnamestudio’s van Desmet Studio’s in Amsterdam hebben allemaal hun eigen unieke voordelen:

Webinar studio

We hebben een gebruiksklare webinar studio beschikbaar met een zakelijke look. Voorzien van alle apparatuur voor webinars, audio- of video-podcasts en allerlei soorten online televisie.

Studiocafé

Het studiocafé is een informele opnamestudio waarin verschillende settings mogelijk zijn. Hier kun je bijvoorbeeld ook een live band uitnodigen bij je webinar, (online) tv-programma of (online) talkshow. Wil je jouw webinar met publiek opnemen? Dan is het sfeervolle studiocafé een goede keuze.

TV1 studio

Onze volwaardige televisiestudio van 10×10 meter is zeer geschikt voor grotere programma’s en webinars met of zonder live publiek.

Green key studio

De green screen studio is een opnamestudio waarin personen en voorwerpen gefilmd kunnen worden tegen een blauwe of groene achtergrond. Deze achtergrond kan live of door middel van video-nabewerking worden vervangen door ieder denkbaar bewegend of stilstaand beeld. 
Jouw webinar opnemen in de jungle, op Times Square, midden op de hei of in het hart van Silicon Valley? Dat kunnen we allemaal levensecht realiseren in onze green key studio.

Andere soorten producties

Behalve voor webinars zijn de opnamestudio’s bij Desmet Studio’s dus ook geschikt voor het opnemen van een podcast, livestream, (live) televisie-uitzending, zakelijke talkshow, live concert, radio-uitzending, green screen productie of een andere tv/audio/online productie.
Alle apparatuur die je nodig hebt voor een uitzending van hoge kwaliteit is beschikbaar. De opnamestudio’s zijn bovendien voorzien van een aparte regieruimte. En met behulp van ons in-house team en/of professionele freelancers kunnen wij de volledige opname of uitzending voor jou verzorgen.

Webinar software: handige tools voor je webinar


Desmet Studio’s heeft met Amcast een eigen professionele webinar tool ontwikkeld die een complete technische support biedt bij webinars. Om de uitzending interactief te maken bieden we webinar broadcast software met handige tools om contact te houden met je doelgroep (bijvoorbeeld via chatvragen, polls en surveys), inzicht te krijgen in statistieken en het kijkgedrag van de deelnemers te monitoren.
Verder zijn er mogelijkheden om de uitzendingen terug te kijken, of om ze voor andere doeleinden te gebruiken. De ideale oplossing voor professionals, het bedrijfsleven, het onderwijs en het midden- en kleinbedrijf met webinar-ambities! En natuurlijk ook heel waardevol om je statistieken te kunnen delen met eventuele adverteerders en sponsoren.

Uitzendingen terugkijken

Je kunt in principe oneindig veel mensen bereiken met een webinar, en dat hoeft niet altijd allemaal tegelijkertijd. Met onze webinar software kun je de webinar simpelweg opnemen en beschikbaar stellen om terug te kijken. Op die manier kun je dagen-, maanden- of zelfs jarenlang mensen blijven bereiken met dezelfde boodschap. Die resultaten kun je natuurlijk allemaal blijven meten. Zo creëer je duurzame content waar je ook op de lange termijn nog de vruchten van plukt. 

Amcast webinar studio Amsterdam

Desmet Studio’s in hartje Amsterdam

Desmet Studio’s is de ideale locatie voor het opnemen van jouw productie. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring in het maken van talloze online videoproducties, webinars, podcasts, radio- en televisieprogramma’s en evenementen. Menig producent weet de weg naar de Plantage Middenlaan inmiddels wel te vinden! Onze studio’s zijn uitstekend bereikbaar met zowel de auto, fiets als het openbaar vervoer in Amsterdam.

Je vindt Desmet Studio’s in een karakteristiek art deco pand in de Plantagebuurt. Kom je met het openbaar vervoer? Neem dan vanaf Amsterdam Centraal de tram naar halte Artis of de metro naar halte Waterlooplein (uitgang Hortus). Binnen 15 minuten sta je bij ons in de studio. Kom je met de auto? Dan parkeer je gewoon hier in de straat of bij Artis (vraag ons even naar de voorwaarden over die laatste mogelijkheid).

Aan de slag met jouw webinar?

Kom jij je webinar (of andere productie) opnemen bij Desmet Studio’s? Dan kies je voor een webinar van hoge kwaliteit, de beste apparatuur, gebruik van professionele webinar software en een deskundige crew die voor je klaarstaat. Bel of mail ons gerust voor meer info, we beantwoorden graag al je vragen en kunnen met je sparren over de mogelijkheden. Bel 020 – 52 17 100 of stuur een e-mail naar info@desmet.tv.

Meer weten   over Amcast?

    Neem direct contact op