EN

Technische specificaties

Coming soon

Scroll voor meer informatie
Ontdek alle voordelen
Play Showreel

Alles in één

Over Amcast

Amcast Webinar Solution is een product van Desmet Studio’s in Amsterdam. Dagelijks verzorgen wij webinars en online talkshows voor opdrachtgevers vanuit het hele land. Op basis van onze jarenlange ervaring met het bedrijfsleven, adverteerders en het midden- en kleinbedrijf hebben wij een tool ontwikkeld die complete technische ondersteuning biedt voor online uitzendingen.

Onze service staat garant voor een hoogwaardige online uitzending van televisiekwaliteit. Daarbij houdt de opdrachtgever de volledige controle over de inhoud en voorbereidingen van de uitzending.

Met Desmet Studio’s als hoofd-uitzendlocatie (onze tv en webinar studio in Amsterdam) biedt Amcast een totaalpakket. Van format-ontwikkeling tot technische ondersteuning. En van uitzending tot presentatietraining. De Amcast tool kan technisch gezien op iedere locatie worden ingezet.

Neem contact op

Alle mogelijkheden van Amcast Webinar Solutions

Live uitzending
of opname

Een uitzending of opname is mogelijk vanaf iedere locatie. Daarnaast bieden onze professionele TV- en webcaststudio’s op de Plantage Middenlaan in Amsterdam een simpele en volledig schaalbare oplossing.

Webtool voor compleet beheer van de webinar

Een webinar is niet zomaar een uitzending, maar per definitie interactief. Amcast webinar software biedt diverse manieren om de kijker bij de uitzending te betrekken. Zo dienen kijkers zich altijd te registreren en kunnen deelnemers tijdens de uitzending vragen insturen of pollvragen beantwoorden.

Na afloop van de uitzending is informatie over het individuele kijkgedrag beschikbaar in de management-rapportage. Het is onder andere inzichtelijk hoe lang de kijkduur was en welke vragen of antwoorden er zijn gedeeld. Deze statistieken zijn natuurlijk van grote waarde voor je marketingcommunicatie strategie en/of voor eventuele adverteerders.

Redactionele ondersteuning en contentbeheer

Vaak is het doel van een online uitzending helder. Waar nodig ondersteunen wij op het gebied van inhoudelijke vormgeving. Of we kunnen zelfs de volledige redactie van de webcast uit handen nemen. Daarnaast geven wij advies op het gebied van productie van creatieve elementen zoals titels, leaders, bumpers en muziek.

Overleggen over de mogelijkheden?

Ons team staat voor je klaar!

Toon Technische specificaties

Functies


 • Live uitzending of opname vanuit de studio

 • Technische productie op locatie 

 • Webtool voor compleet beheer van het webinar

 • Redactionele ondersteuning en contentbeheer

 • Registratie van deelnemers en communicatie via e-mail

 • Enquêtes versturen naar deelnemers achteraf

 • Polls en chatfuncties tijdens de uitzending met mogelijkheid tot archiveren

 • Statistieken over aantal kijkers, kijkduur en ander kijkgedrag

 • On-demand streaming en terugkijken

Technische specificaties

Coming soon

Meer weten   over Amcast?

  Neem direct contact op