Amcast | Plantage Middenlaan 4a | 1018DD Amsterdam | 020 - 521 7100|info@amcast.nl
SOFTWARE2018-08-14T16:53:34+00:00

Amcast is de webinar software oplossing voor interactieve online talkshows. 

Talkshows waarbij het gesprek tussen de presentator en zijn of haar gasten centraal staat, maar waarbij interactiviteit met de kijkers wordt toegevoegd. Kijkers die een actieve rol spelen door middel van het stellen van vragen aan gasten en presentator en het meedoen aan bijvoorbeeld polls.

Amcast richt zich op bureaus of adverteerders die vaak webinars organiseren voor een zakelijke doelgroep en op zoek zijn naar een oplossing waar ze volledig zelfstandig via een eigen online omgeving het volgende kunnen regelen:

  • Een algemene homepage ter promotie van het webinar,
  • Een inschrijvingspagina voor de kijkers met volledige e-mail afhandeling,
  • De live webinar omgeving,
  • Een omgeving voor moderatoren die de interactie met de kijkers verzorgen,
  • Het opzetten van polls, chats met, en evaluatie van de kijkers,
  • Volledige statistieken,
  • Vormgeving in eigen huisstijl,
  • Responsive omgeving, zodat webcast te bekijken is via computer, laptop en tablet.

Privacy Statement
Om je in te schrijven voor een van de webinars via Amcast is het nodig dat je je persoonlijke gegevens bij ons achterlaat. Hierdoor kunnen we je het webinar op de juiste manier aanbieden. We vertellen je hier waarom we je gegevens nodig heb en wat wij ermee doen.

Desmet Studio’s Amsterdam en Amcast conformeren zich aan de NEN ISO 27001 norm.  De standaard waarin wordt beschreven hoe informatiebeveiliging procesmatig ingericht moet worden.

Alle gegevens die je invoert op onze inschrijf- en inlogpagina’s worden via een zogenaamde SSL verbinding verstuurd. SSL staat voor Secure Sockets Layer en zijn encryptie-protocollen die de communicatie tussen computers beveiligen. Dit zorgt ervoor dat wie niks met jouw gegevens te maken heeft er ook niet bij kan.

De minimale gegevens die we aan je vragen zijn: Voornaam, achternaam, geslacht, e-mail adres en een zelf gekozen wachtwoord. Voor- achternaam en geslacht vragen we zodat we je netjes kunnen aanspreken. Het e-mail adres is nodig voor alle communicatie die we met je hebben en het door jou gekozen wachtwoord is nodig om in te loggen tijdens het webinar.

Daarnaast kan het zijn dat er op verzoek van onze opdrachtgever die het webinar organiseert meerdere gegevens worden gevraagd bij het inschrijven. De gegevens die je invoert bij de inschrijving van een webinar worden door Amcast geleverd aan de opdrachtgever van het betreffende webinar.

Tijdens het webinar kan er door jou worden gechat met een van onze moderatoren en daarnaast kun je meedoen aan polls. Ook kan het zijn dat er links worden aangeboden aan jou met interessante en relevante extra informatie en tot slot wordt er vaak op het eind van een webinar een enquête aangeboden die je kunt invullen. Ook deze gegevens zullen door ons aan de opdrachtgever van het webinar worden geleverd.

Iedere opdrachtgever die een webinar organiseert met behulp van Amcast hanteert haar eigen privacy regels. Wij zorgen er bij Desmet Studio’s altijd voor dat we op alle pagina’s van een webinar direct verwijzen naar deze privacy regels van de opdrachtgever, zodat dit voor jou altijd helder is.

Wij zullen verder nooit iets anders doen met jouw gegevens.

This website uses cookies and third party services. Ok